Shop the Look: Black Chique

Het is al weer even geleden dat ik een "Shop the look" heb gepost. Ik heb mij deze keer laten inspireren met items uit de eerste Fall/Winter 2023 levering van de merken Lio Jo, Silvian Heach, Ichi en Ivy Copenhagen.

Creëer een stijlvolle en trendy outfit met deze zwarte items. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje wilt uitgaan, deze look is veelzijdig en chique. Lees verder en ontdek hoe je deze items kunt combineren en afstylen voor verschillende looks en gelegenheden.

De basis van deze look is de zwarte flare jeans Tara van Ivy Copenhagen. Deze jeans is tijdloos en flatterend, en geeft je een slank silhouet dankzij de hoge taille en flared pijpen. Combineer het met de opvallende en elegante zebra-print blouse Camicia van Liu Jo. De speelse print voegt een trendy element toe aan je outfit en creëert een levendige uitstraling.

Voor een extra laagje stijl voeg je de oversized blazer Ihlexi van Ichi toe. Deze zwarte blazer voegt een chique touch toe en maakt je look direct gepolijst. Draag het open voor een meer relaxte uitstraling of sluit het voor een formele en gestructureerde look.

Maak je outfit compleet met de zwarte schoudertas van Silvian Heach. Deze tas is zowel praktisch als stijlvol, en biedt voldoende ruimte voor je essentials. Voeg de zwarte Iasanja riem van Ichi toe om je taille te accentueren en een gedefinieerd silhouet te creëren.

Voor een casual look kun je de outfit combineren met witte sneakers en een leren jack. Hiermee creëer je een trendy en moeiteloos coole uitstraling. Voor een meer formele look kun je de jeans vervangen door een zwarte kokerrok of zwarte pantalon en hoge hakken toevoegen. Dit geeft je een elegante en professionele uitstraling die perfect is voor kantoor of een zakelijke bijeenkomst.

Voor een avondje uit kun je de flare jeans combineren met een glinsterende top en stiletto's. Voeg wat statement-sieraden toe om je look extra te laten schitteren. Deze outfit is ideaal voor een feestje, een etentje of een avondje dansen.

Met deze items kun je eindeloos combineren en je eigen stijl creëren. Experimenteer met accessoires, schoenen en laagjes om elke keer een nieuwe look te creëren. Of je nu kiest voor een casual, formele of feestelijke uitstraling, de "Black Chique" look is veelzijdig en altijd modieus.

Shop nu deze outfit en laat je persoonlijkheid stralen in een look die zowel trendy als tijdloos is. Wees klaar voor elke gelegenheid met deze veelzijdige en chique outfit!

Emily
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter