Shop the Look: Groen-zwart Pied de Poule elegance

Stijlvol, verfijnd en onweerstaanbaar chique - dat is de essentie van deze Shop the Look. Ontdek de perfecte combinatie van items die je moeiteloos kunt dragen bij verschillende gelegenheden. Met de op bouclé geïnspireerde wijde pantalon en bijpassende korte blazer Baria van My Essential Wardrobe creëer je een chique en veelzijdige outfit met een groen met zwart Pied de Poule motief.

De pantalon Baria is gemaakt van een fijne katoen blend en heeft steekzakken voor extra functionaliteit. Het Pied de Poule motief voegt een klassiek en tijdloos element toe aan de look. Deze broek geeft je een sophisticated uitstraling en biedt comfort en stijl in één.

Voeg de bijpassende korte blazer Baria toe aan de pantalon voor een geraffineerde touch. Met zijn stijlvolle opvallende zwarte knopen en hetzelfde groen met zwart Pied de Poule motief als de broek, creëer je een elegant geheel. Draag de blazer open voor een relaxte look of knoop het dicht voor een chique en formele uitstraling.

Om je outfit een stoere twist te geven, voeg je het zwarte t-shirt Dicte toe. Dit t-shirt voegt, dankzij de stoere opdruk, een edgy element toe aan de klassieke Pied de Poule motieven en creëert zo een spannende balans tussen chique en casual.

Draag onder het t-shirt de zwarte modal spaghetti top voor extra comfort en een subtiel onzichtbaar laagje. Zo voeg je diepte toe aan je outfit zonder afbreuk te doen aan de elegantie van de pantalon en blazer.

Met de toevoeging van de zwarte riem van Ichi geef je je outfit structuur en een flatterend silhouet. De riem is het perfecte accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen en je taille te accentueren.

Maak je outfit compleet met de zwarte schoudertas van Silvian Heach. Deze tas voegt niet alleen een vleugje chic toe, maar biedt ook praktische functionaliteit om je essentiële items bij de hand te hebben.

Extra styling tips voor verschillende looks

  • Casual Chic: Combineer de pantalon en blazer met het zwarte t-shirt Dicte voor een moeiteloze en stijlvolle alledaagse look. Draag er sneakers onder voor een casual uitstraling.

  • Office Elegance: Draag de pantalon en blazer met een elegante blouse, zoals de grijze Silje blouse van My Essential Wardrobe of de witte Emberly blouse van Simple) en pumps voor een sophisticated look die geschikt is voor op kantoor of zakelijke bijeenkomsten.

  • Avond Glamour: Ga voor een avondje uit door de pantalon en blazer te combineren met een glinsterende top en hoge hakken. Voeg statement sieraden toe voor een extra glamoureus effect.

  • Street Style Edge: Voor een edgy look draag je het t-shirt Dicte met een leren jack en stoere boots. De zwarte riem voegt een vleugje rock-'n-roll toe aan de outfit.

Met deze combinatie van items creëer je eindeloze mogelijkheden voor verschillende looks. Mix en match naar hartenlust en omarm de elegantie van het groen met zwarte Pied de Poule motief. Shop nu deze look en straal met tijdloze chic op elke gelegenheid!

Emily
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter