Shop the look: Stijlvolle bruiloft outfit met een touch of glamour

Het bruiloftsseizoen is in volle gang en jij wilt stralen met een stijlvolle outfit die klassiek en toch glamoureus is. In deze Shop the Look ontdek je de perfecte combinatie van items die je een verfijnde uitstraling geven. Lees snel verder en ontdek hoe je deze outfit kunt dragen en af kunt stijlen voor een onvergetelijke look op de bruiloft!

De basis van deze look is de zwarte tailored high pants van My Essential Wardrobe. Deze tijdloze en elegante broek zorgt voor een slanke en gestroomlijnde look. De zwarte tailored blazer zorgt voor een klassieke en sophisticated uitstraling. Samen vormen ze de perfecte basis voor je outfit. Draag het item dicht en creëer een slank silhouet of gebruik de blazer als jasje voor als het wat kouder is.

Draag op de pantalon de Tunika nude blouse van Liu Jo, door de pailletten op de manchetten voeg je een vleugje glamour toe aan je outfit. Deze prachtige blouse geeft je outfit een subtiele glans en een vrouwelijke touch. De pailletten voegen ook net dat beetje extra sparkle toe, waardoor je er stralend uitziet op de bruiloft.

Om je taille te accentueren en de look een verfijnde touch te geven, draag je de crèmekleurige riem van Ichi. Deze riem zorgt voor een flatterend silhouet en geeft de outfit een chic detail. Het is de perfecte accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen.

Maak je outfit compleet met de ronde camelkleurige schoudertas van Silvian Heach. Deze tas voegt een vleugje luxe toe aan je ensemble en biedt voldoende ruimte om je telefoon en make-up bij de hand te hebben. Draag de tas elegant over je schouder of trendy crossbody.

Om de look af te stylen kun je ervoor kiezen om een paar zwarte of nude kleurige pumps te dragen. Voeg een paar subtiele sieraden toe, zoals oorbellen en een armband, om je look compleet te maken.

Deze stijlvolle bruiloft outfit is niet alleen perfect voor de speciale gelegenheid, maar ook voor andere formele evenementen. Met de juiste combinatie van items straal je elegantie en glamour uit.
Shop nu deze look en straal op de bruiloft!

Emily
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter