Shop the look: Stijlvolle elegante zomervibes

Zomer is in volle gang en het is tijd om je garderobe te upgraden met de nieuwste en meest trendy items. Deze keer heb ik een look samengesteld die je moeiteloos kunt dragen tijdens warme zomerdagen, of het nu voor een brunch met vrienden is of een avondje uit. Lees snel verder om deze stijlvolle look verder te ontdekken!

De ster van deze look is de rode Viga kaftan midi jurk van Soaked in Luxury. Met zijn dunne en luchtige stof (100% katoen) en vloeiende pasvorm is deze jurk perfect voor de zomerse temperaturen. De opvallende rode kleur geeft je een zelfverzekerde en vrolijke uitstraling, terwijl de midi lengte een vleugje speelsheid toevoegt. Deze fijne jurk heeft ook nog eens zakken, wat wil je nog meer!?

Combineer de jurk met de zwarte opengespreide Ava top van My Essential Wardrobe. Deze veelzijdige top is een must-have voor je zomergarderobe. Met zijn lichte en ademende stof is het de perfecte keuze voor warme dagen. De opengespreide details geven een moderne en trendy uitstraling aan de outfit. Door deze top onder de jurk te dragen kun je de jurk wat verder open knopen voor een speelse look.

Voeg wat verleidelijke details toe met de zwarte kanten bralette. Deze delicate en vrouwelijke bralette voegt een vleugje elegantie en allure toe aan de look. Laat het subtiel zien onder de opengespreide top of draag enkel de brallette onder de jurk voor een speelse en sexy touch.

Accessoires spelen een belangrijke rol in deze look. Draag de zwarte schoudertas van Silvian Heach voor een stijlvolle en praktische toevoeging. Deze tas biedt voldoende ruimte voor je essentiële items en voegt een vleugje chic toe aan je outfit.
Om je taille te accentueren, voeg je de zwarte Iasanja riem van Ichi toe. Het geeft structuur aan de look en zorgt voor een flatterend silhouet.

Maak de look compleet met het satijnen sjaaltje Tessa met zebra print. Dit veelzijdige accessoire kan op verschillende manieren worden gedragen. Draag het om je nek als een chique sjaaltje, knoop het om je pols als een modieuze armband of bevestig het aan je tas voor een speelse touch. Het voegt een vleugje dierenprint toe aan de outfit en geeft een trendy twist.

Met deze items creëer je een outfit die moeiteloos chic en elegant is. Shop nu deze look en omarm de stijlvolle zomervibes. Wees klaar voor elke gelegenheid en straal met vertrouwen en stijl!

Emily
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter