-50%

Blouse Emberly Wit

Maat:
€99,95€49,95
Toevoegen aan winkelwagen
Laatste maten - Shop nu voordat ze weg zijn!
  • Details
  • Ontdek de tijdloze elegantie van deze witte blouse van het merk Simple. De blouse heeft een subtiel plissé effect, waardoor het een stijlvolle uitstraling krijgt die je zeker zal waarderen.
    Voor een professionele en zakelijke look combineer je de blouse met een pantalon, waardoor je een verzorgde uitstraling hebt die perfect is voor op kantoor en formele gelegenheden.
    Als je een meer ontspannen en casual stijl verkiest, kun je de blouse combineren met een comfortabele jeans voor een moeiteloos chique outfit die geschikt is voor verschillende informele activiteiten.
    Op koudere winterdagen kun je de blouse dragen onder een warm vest voor extra comfort en stijl. Als je een elegante touch wilt toevoegen, combineer je de blouse met een colbert, waardoor je een verfijnde en modieuze look krijgt.
    Met deze veelzijdige witte blouse kun je talloze outfits creëren die bij jouw stijl en de gelegenheid passen. Laat je creativiteit de vrije loop en straal in deze elegante blouse, ongeacht het seizoen of de gelegenheid.


     

    Materiaal

    Materiaal: 98% Polyester 2% Elastan
    Wasvoorschrift: Fijn wasprogramma tot 30°C

     

    Fit
    Pasvorm: Loose fit, ik ben 1,68m en draag maat M op de foto.
    Lengte: Heup lengte
    Mouwlengte: Lange mouw
    Halslijn: Kent kraag
    Patroon: Effen