-50%

Pantalon Noras Roze

Maat:
€119,95€59,95
Toevoegen aan winkelwagen
Laatste maten - Shop nu voordat ze weg zijn!
  • Details
  • Ontdek de betoverende Pantalon Noras van Freebird, een ware blikvanger in je garderobe. Deze elegante en vrouwelijke broek is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden, dankzij de prachtige diep roze tint. De pantalon is voorzien van handige steekzakken en heeft een losse pasvorm met rechte lijnen en wijde pijpen.

    Deze veelzijdige broek kan op verschillende manieren gestyled worden. Draag hem met een nette blouse of een stijlvolle blazer voor een professionele uitstraling op kantoor. Als je op zoek bent naar een trendy look, combineer de pantalon dan met een prachtige top. De opvallende roze kleur maakt deze broek ook geschikt voor een avondje uit of een etentje. Voeg een glamoureuze blouse en elegante pumps toe om je outfit compleet te maken.

    Bovendien biedt de Pantalon Noras niet alleen stijl, maar ook comfort. Met 6% elastan in de mix zorgt deze broek voor een geweldige pasvorm en draagervaring. Laat de charme van de Pantalon Noras jouw stijl versterken terwijl je geniet van het comfort dat hij biedt.

     

    Materiaal
    Materiaal: 58% Polyester, 36% Viscose, 6% Elastaan
    Wasvoorschrift: Machine tot 30°C

     

    Fit
    Pasvorm: Loose fit, ik ben 1,68m op de foto draag ik maat M
    Taille: 
    Halfhoge taille
    Lengte: 
    Lang
    Patroon: 
    Effen