Short Grewill Zwart

Italiaanse maat:
€124,95€62,50
Toevoegen aan winkelwagen
Laatste maten - Shop nu voordat ze weg zijn!
  • Details
  • De perfecte short: Ontdek de Grewill short van Kocca Italia

    Als je een liefhebber bent van comfortabele, veelzijdige kledingstukken, dan is de Grewill Short van Kocca Italia absoluut iets voor jou. Deze chique short voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan je garderobe en is perfect voor verschillende gelegenheden.

    Een van de opvallende kenmerken van deze short is de faux leren tailleband, die een modieus accent aan het ontwerp geeft. Het subtiele ritjesdetail voegt een vleugje raffinement toe, wat deze short perfect maakt voor zowel formele als informele momenten.

    Dankzij de elegante pasvorm kun je deze short gemakkelijk dragen met een dikke panty eronder, waardoor het een uitstekende keuze is voor je werkdagen. Wil je een nog professionelere uitstraling creëren? Combineer de short dan met een goed passend colbert.

    De Grewill Short is niet alleen veelzijdig, maar ook comfortabel, waardoor je er de hele dag moeiteloos in kunt bewegen. Met deze short kun je moeiteloos schakelen tussen werk- en avondlooks. Kortom, het is een must-have aanvulling op je garderobe die je keer op keer zult dragen. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze short biedt de perfecte combinatie van stijl en gemak voor de moderne vrouw.

    Materiaal
    Materiaal: 89% Polyester 11% Elastan
    Wasvoorschrift: Handwas tot 30°C

    Fit
    Pasvorm: Fitted, ik ben 1,68 en draag Italiaanse maat 44
    Taille: Halfhoge taille
    Lengte: 
    Kort
    Patroon: 
    Effen