Skinny Jeans Alexa Exclusive Wild Glam Black

Laatste maten - Shop nu voordat ze weg zijn!
  • Details
  • De zwarte glanzende Alexa Jeans van Ivy Copenhagen: Jouw perfecte feestelijke essential

    Ontmoet de zwarte Alexa jeans van Ivy Copenhagen - een echte must-have in je garderobe. Deze jeans heeft een bijzonder kenmerk, namelijk de prachtige glanzende coating die een vleugje glamour toevoegt. Hierdoor is de Alexa ideaal voor de feestdagen en perfect voor een avondje uit.

    De Alexa is een zachte en comfortabele skinny jeans van het befaamde merk Ivy Copenhagen. Dankzij de hoge taille komt je figuur prachtig tot zijn recht en krijg je optisch langere benen. Combineer de jeans met een blouse en een colbert voor een chique kantoorlook.

    De glanzende coating van deze Alexa geeft een extra dimensie aan je outfit. Dus, of je nu een belangrijke vergadering hebt op kantoor of een feestelijke avond uit gepland, deze jeans is de ideale keuze om stijlvol voor de dag te komen.

     

    Materiaal
    Materiaal: 68% Katoen 29% Polyester 3% Elastan
    Wasvoorschrift: Machine tot 30°C
    Tip: Wil je je jeans langer mooi houden? Was je spijkerbroeken niet na elk draagmoment, maar was het items pas als het echt nodig is. Niet alleen goed voor je jeans, ook nog eens beter voor het milieu. 

    Fit
    Pasvorm: High Waist, ik ben 1,68m en draag maat 27/32 (normaal 26/32 bij Ivy Copenhagen jeans). Er zit minder rek in deze jeans en ik vind hem krapper vallen dan je gewend bent van Ivy Copenhagen, dus ik raad een maatje groter te kiezen.
    Fit: Skinny
    Lengte: Tot op de enkel
    Stretch: Medium-lage stretch
    Pocket: Five pocket jeans
    Patroon: Effen met glam effect