-50%

Sweater Serena Wit

Maat:
€99,95€49,95
Toevoegen aan winkelwagen
Laatste maten - Shop nu voordat ze weg zijn!
  • Details
  • Ervaar het comfort van deze fijne witte sweater van het merk Simple, gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen waaronder wol en alpacawol. 
    De sweater heeft een prachtige oversized fit, waardoor deze goed te combineren is voor verschillende stijlen. De trui heeft een langere lengte tot op de heup en lange mouwen voor extra comfort en warmte tijdens koudere dagen.
    Deze veelzijdige trui is perfect voor het hele jaar door: heerlijk voor de frissere zomeravonden, ideaal voor het tussenseizoen en lekker warm tijdens de koude winterdagen. Het fijn gebreide patroon en de ronde halslijn voegen een vleugje eenvoudige elegantie toe aan de sweater.
    Of je nu houdt van een relaxte en oversized stijl, of liever iets meer aangesloten kleding draagt, met deze trui kun je experimenteren. Als je van een meer aangesloten look houdt, raden we aan een maatje kleiner te kiezen.
    Combineer deze witte trui moeiteloos met verschillende outfits. Voor een zakelijke look draag je hem met een pantalon, terwijl je voor een casual uitstraling de trui perfect kunt combineren met een jeans en een trendy sneaker. Dit veelzijdige kledingstuk zal zeker een favoriet worden in je kledingkast, dankzij de comfortabele pasvorm en tijdloze stijl.

     

    Materiaal
    Materiaal: 58% Acryl 2% Polyester, 8% Viscose, 8% Wol, 4% Alpaca Wol
    Wasvoorschrift: Delicaat wasprogramma tot 30°C

     

    Fit
    Pasvorm: Oversized Fit, ik ben 1,68m en draag op de foto maat S.
    Vorm: Oversized, als je van meer aangesloten kleding houdt, raad ik je aan een maatje kleiner te kiezen.
    Lengte: Heup lengte
    Mouwlengte: Lange mouwen
    Halslijn: Ronde hals
    Patroon: Fijn gebreid patroon